Focare

 

pantherm_62

Pantherm

Focarele Pantherm sunt confecționate în totalitate din fontă cu o grosime de 8-12 mm cu suprafața radiantă foarte mare. Toate focarele Pantherm dispun de clapetă la evacuare și au posibilitatea de montare a opțiunii ECO și ECO PLUS. Aceste focare au o durată de viață foarte mare, acest lucru fi ind refl ectat și din garanția acordată. Sunt rezultatul studiilor și experiențelor acumulate în 20 de ani. Pe lângă modelul de bază mai au posibilitatea opțiunii nero, opțiunea cu sticlă laterală stânga - dreapta, față - spate sau chiar toate cele patru părți cu sticlă.

Vezi Produse


 

PanAqua

Focarele PanAqua dispun de cel mai mare randament posibil de peste 80 %. Dispune de un sistem de preîncălzire a aerului de combustie. Dispune și de un sistem de siguranță cu spirală de răcire. Au o durată foarte lungă de viață. Aceste focare au un design modern cu lini simpliste. Sunt confecționate unic pe piață din oțel de 5 mm.

Vezi Produse


 

PanTech

Focarele PanTech Evo au o foarte mare suprafață radiantă , 3-5 canale de încălzire, dublă combustie, focar cu ardere închisă care se bazează doar pe admisia aerului din exterior. Dispune de pre încălzire a aerului de combustie. Dispune de grosimea pereților de 4-5 mm, defl ector de vermiculit și clapete din fontă.

Vezi Produse